NICE
TO MEET YOU

Wij zijn Serina & David, partners in crime sinds 2019.  Wij geloven dat elk moment, elke gelegenheid en elk evenement een verhaal te vertellen heeft. Onze passie is het vastleggen van die verhalen op een betekenisvolle manier met behulp van de kracht van fotografie en videografie. 

Bruiloften: Jouw bruiloft is een van de meest bijzondere dagen uit je leven en wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze dag vast te leggen. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat jullie grote dag wordt vastgelegd. 

Bedrijven:  Elk bedrijf heeft een uniek verhaal. Onze beelden en video’s helpen jouw bedrijfsverhaal te vertellen, of het nu gaat om het vastleggen van de essentie van je merk, het documenteren van belangrijke bedrijfsmomenten of het creëren van boeiende content voor marketing en promotie.

Evenementen en festivals: Elk evenement heeft zijn eigen sfeer, emoties en hoogtepunten. Wij leggen deze emoties graag vast, zodat je ze keer op keer kunt herbeleven en delen met anderen.

TRAVEL STORIES

Naast een passie voor foto- en videografie hebben we allebei een enorme passie voor reizen met onze camera’s als metgezellen. Reizen stelt ons in staat om nieuwe mensen, landschappen en culturen vast te leggen. We delen deze plaatjes op onze Instagram pagina. Deze vind je hier.

Vorig jaar hebben we mogen genieten van een reis van 4 maanden door Azië. Tijdens deze vier maanden hebben we de prachtige landen Vietnam, Thailand, Cambodia en Sri Lanka mogen ontdekken.

Heb jij een opdracht buiten Nederland of zelfs buiten Europa? Gaaf! Laat het ons weten via ons contactformulier en wie weet zien we elkaar daar!

Weetjes over Serina

1. Ik heb een diploma in Food & Business, maar mijn passie ligt bij fotografie. Of ik ooit nog iets ga doen in de Food & Business branche? Dat weet ik nog niet.

2. Ik ben dol op reizen en ik neem natuurlijk altijd mijn camera mee op reis. De eerste keer dat ik een camera meenam op reis was toen ik op mijn 15e naar Gambia ging. Ik heb toen  een camera gehuurd, maar toen we terugkwamen in Nederland heb ik gelijk een eigen camera gekocht!

3. Mijn droom is om een paar jaar in een camper te wonen en de wereld rond te reizen. De camper hebben we al gekocht, maar er moet nog veel aan gebeuren. Wanneer de camper af is kunnen we ermee op pad!

Weetjes over David

3. Waar ik ook ontzettend blij van word is reizen. Het maakt me niets uit waarheen, ik vind alles mooi. Behalve van die vakanties waar je 3 weken lang op dezelfde camping zit. Niks mis mee natuurlijk, maar geef mij maar avontuur en activiteiten.

2. Naast foto’s en videos maak ik ook graag andere dingen. Dingen met metaal en hout vind ik leuk om te maken. Zolang ik maar iets met mijn handen kan doen én daar ook nog eens mijn creativiteit in kwijt kan. Daar word ik wel ontzettend blij van.

1. Mijn liefde voor het maken van videos is begonnen toen ik in 2013 de video camera van mijn moeder bemachtigde op onze reis door Australië. Deze camera filmde net zo goed als een schoenendoos met een lens er op, maar dat was voor mij meer dan voldoende. Toen we terug in Nederland waren heb ik alle filmpjes achter elkaar gezet, wat vond ik dat vet! Al snel kocht ik mijn eigen videocamera.