BLOG

Waarom twee trouwfotografen op je bruiloft?

Waarom twee trouwfotografen op je bruiloft?

Er is ontzettend veel keuze in het kiezen van de juiste trouwfotograaf voor jou bruiloft. Je kunt voor slechts één trouwfotograaf gaan, een trouwfotograaf met een second shooter, of twee trouwfotografen die altijd samen een bruiloft vastleggen. Dat laatste heeft, als je het ons vraagt, veel voordelen. Wij leggen je graag uit waarom!

Voordeel 1: Opsplitsen tijdens het ‘aankleed moment’

Het grootste voordeel van twee trouwfotografen op je bruiloft is dat we tijdens het aankleedmoment opsplitsen. Serina zal tijdens het aankleedmoment bij de bruid zijn, en David bij de bruidegom. Dit heeft als voordeel dat we genoeg tijd hebben om alle details vast te leggen. Het aankleed moment is vaak een stressvol moment en er zal niet altijd evenveel tijd zijn. Door onszelf op te splitsen weten we dat we sowieso genoeg beelden hebben!

Voordeel 2: Fotografie vanuit verschillende hoeken

Een tweede voordeel aan twee trouwfotografen op je bruiloft is dat we altijd vanuit verschillende hoeken fotograferen. Zo zullen we bijvoorbeeld tijdens de ceremonie opsplitsen. Serina staat bijvoorbeeld vooraan, dichtbij het koppel, en David achteraan. Op deze manier zullen alle foto’s vanuit verschillende perspectieven worden genomen.

En wat dacht je van de first look? Dit is een moment dat we écht niet over kunnen doen. En natuurlijk fotograferen we graag de reactie van jullie allebei! Met twee trouwfotografen zorgen we ervoor dat allebei jullie reacties op beeld komen.

Voordeel 3: Twee trouwfotografen tijdens de familiefoto’s!

Het moment van de familiefoto’s is vaak een hectisch moment. Vaak zal de ceremonie meester er op letten dat de juiste familieleden alvast klaar gaan staan voor de foto. Echter zullen alle familieleden ook op de juiste manier moeten worden klaargezet. Soms is het daarbij heel handig als één van ons de familie aanwijzingen kan geven. De ander kan dan letten op de camera! Zo zorgen we ervoor dat het maken van de familiefoto’s zo vlekkeloos mogelijk verloopt!

Voordeel 4: Opsplitsen tijdens de borrel

De borrel is vaak het moment dat het bruidspaar de cadeaus ontvangt. Het is erg leuk als jullie als bruidspaar wat foto’s ontvangen hiervan. Vooral als er hele unieke of bijzondere cadeaus bij zitten! Echter is de borrel ook het moment waar de gasten van jullie bruiloft wat losser worden. Een super leuk moment om de gasten vast te leggen dus! Daarom zal één van ons zich focussen op het bruidspaar en de ander op de gasten.

Voordeel 5: Portretfoto’s van de kinderen

Een laatste voordeel van twee trouwfotografen op je bruiloft is dat er soms een extra momentje is om prachtige portretten te maken van de kinderen! Een belangrijk en waardevol moment om vast te leggen.

Het hebben van twee trouwfotografen heeft vele voordelen, maar het is niet zo dat één trouwfotograaf niet voldoende is. Integendeel, één trouwfotograaf kan ook voordelen hebben. Zo kan het met een fotograaf rustiger zijn. Er loopt immers maar één fotograaf door de ceremonie. Ook is het in de meeste gevallen goedkoper dan het boeken van twee fotografen. Liever toch één fotograaf? Wij bieden ook de optie om te komen als foto- én videograaf. David zal de trouwvideo maken en Serina de trouwfoto’s.

Enthousiast geworden? Boek via ons contactformulier een vrijblijvend kennismakingsgesprek!